Kuntosali & solarium

Täyden palvelun kuntosali Herttoniemessä

Sporttikujan kuntosali soveltuu niin kuntoilijan kuin tosiurheilijankin tarpeisiin. Salilta löytyy laadukkaat kuntosali- ja lämmittelylaitteet sekä runsaasti vapaita painoja, sekä kyykky- ja maastavetopaikat.

Voit tulla treenaamaan kertamaksulla asiakaspalvelun ollessa auki, tai ostaa avainkortin, jolla pääset salille silloin kun sinulle sopii, joka päivä klo 05:00-24:00.

Ei pitkäaikaisia sopimuksia, jäsen- tai liittymismaksua!

 

Solarium

Sporttikujalla on kaksi solariumia, joita voi käyttää asiakaspalvelun aukioloaikoina. Solariumit K-18. Yhden kerran max aika 20 min. Solariumiin voit tulla kertamaksulla 8€, tai ostaa 5x kortin 30€.

Galleria

Kuntosaliharjoittelu on erinomainen liikuntamuoto, joka sopii kaikille aikuisille. 

14-17 vuotiaat tarvitsevat huoltajan kirjallisen luvan kulkukorttiin sekä ohjelman ja ohjauksen personal trainerin kanssa. Kaikilla alaikäisillä tulee olla kuntosaliohjelma itsenäisessä harjoittelussa. (Alle 15-vuotiaat vain aikuisten seurassa. 14v. voi tulla itsenäisesti harjoittelemaan ainoastaan kulkukortilla huoltajan kirjallisella suostumuksella).

Viihtyisällä salillamme on on turvalliset ja helppokäyttöiset lämmittely- ja lihaskuntolaitteet. Laitevalikoimamme ansiosta pystyt harjoittelemaan monipuolisesti.

Salillemme on tullut maailman paras, Eleikon Combo penkki, joka on IPF (international powerlifting)- liiton virallinen kisapenkki.

Henkilökuntamme opastaa sinua tarvittaessa, kysy myös yksilöllisestä kuntosaliohjelmasta, jonka räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi, jotta saavutat haluamasi tulokset. 

Siivoamme kuntosalia päivystysaikojen sisällä. Muistattehan laittaa painot takaisin paikoilleen ja roskat roskikseen, sillä emme ole täällä kokoajan paikalla.