Valmennus

Henkilökohtaiseen valmennukseen kannattaa hakeutua, jos haluaa systemaattisen, mielekkään ja tehokkaan kuntosaliohjelman kunnon kohentamiseen. Ohjauksessa käydään läpi ohjelman liikkeet suoritustekniikoineen ja varsinkin aloittelijoille suositellaan hakeutumista ohjaukseen. Henkilökohtaisessa valmennuksessa suunnitellaan ohjelmat henkilön tavoitteiden mukaan ja otetaan huomioon lähtötason ja haasteet. Valmennus sopii kaiken kuntoisille- ja ikäisille ihmisille, oli sitten tavoitteena painonpudotus, kunnon kohotus tai ryhdin parantaminen.

Hinnat

Ohjelma + ohjaus 60 € (salin asiakas) 100 € muille

10 ohjausta 480 € (salin asiakkaille)

Ohjelma + 3 ohjausta 170 € (salin asiakas), 250 € muille

Ohjaus + ruokaohjeistus 80 € (salin asiakas) 140 € muille

5 ohjausta 250 € (salin asiakkaille)

Henkilökohtainen ruokavalio 60 € (salin asiakas) 80 € muille

Valmentajat

Henri Kujanpää

Toimin yrittäjänä sekä Helsingin urheiluseuran päävalmentajana. Olen toiminut vuosia eri urheiluseurojen ja yhdistysten fyysisenä valmentajana ja kokemusta valmentamisesta kertynyt 25 vuotta. Nykyään toimin pääasiassa nyrkkeilyvalmentajana, jossa olen saavuttanut mm. vuoden valmentaja- tittelin.

Jesse

Olen koulutettu kuntosali- sekä kuntonyrkkeilyohjaaja. Liikuntaa olen harrastanut pienestä pitäen ja kokemusta on kertynyt monista eri lajeista. Olen harrastanut mm. painia, potkunyrkkeilyä, futista sekä nyrkkeilyä 10 vuotta, jossa olen ottanut myös kilpamatseja. Sporttikujalla olen ohjannut kuntonyrkkeilyä useamman vuoden. Haluat sitten aloittaa kuntosaliharjoittelun turvallisesti, lajia tukevan treeniohjelman tai ottaa yksityistunteja nyrkkeilyvalmennukseen, ota yhteyttä Sporttikujan vastaanottoon.

Olga

Olen koulutukseltani liikuntaneuvoja sekä personal trainer. Suoritin tutkintoni Lohjalla, Kisakallion Urheiluopistossa 3 – vuoden pituisella kurssilla, vuosina 2016-2019.

Taustani erilaisten lajien parista on hyvin kirjava ja urheilu onkin aina ollut osana elämääni. Olen harrastanut mm. eri tanssilajeja, yleisurheilua, voimistelua sekä seinäkiipeilyä. Tällähetkellä oman vapaa-aikani käytän kuntosali harjoittelun sekä ulkona reippailun parissa.

 

Mikäli haluat aloittaa kuntosaliharjoittelun , ota yhteyttä Sporttikujan vastaanottoon.

– Olga Piiponniemi

Kristiina

Yhteistyössä:

Toimin Sporttikujalla personal trainerina ja kuntonyrkkeilyohjaajana. Suurin liikuntataustani on kilpanyrkkeilyssä, jossa olen saavuttanut mm. Suomenmestaruuden 2016 ja 2018 sekä Pohjoismaiden mestaruuden 2018. Tämän hetkisiin harrastuksiin kuuluu nyrkkeilyn lisäksi kuntosaliharjoittelu, street workout ja jooga. Haluatko kasvattaa kuntoa, kiinteytyä tai saada lajiisi sopivan harjoitusohjelman? Tai päästä eroon istumisen aiheuttamista jumeista ja parantaa ryhtiä?

Varaa aika ja hintatiedustelu:
pt.kristiinakivisto@gmail.com

 

Eetu Peltola

Yhteistyössä:

Eetu on auktorisoitu FAF personal trainer, jolla on vahva kamppailu-urheilutausta. Vapaapainijana hän on saavuttanut mm. Suomen ja Baltian maiden mestaruudet. Oli tavoitteesi sitten parantaa toimintakykyäsi tai monipuolistaa lajiharjoitteluasi, Eetun kanssa treenaat turvallisesti ja itseäsi haastaen kohti päämääriäsi.

Ota yhteyttä Eetuun soittamalla 0400 850085 tai laittamalla viestiä eetu_peltola@hotmail.com