Ajankohtaista

Sauna-asiaa

Naisten ja miesten saunat ovat päällä. Miesten sauna käytössä klo 14-21.

Kovien pakkasjaksojen ajaksi (-10 astetta) sekä miesten että naisten saunat menevät pois päältä, koska haluamme kantaa vastuumme energian säästämisessä, ja ehkäistä mahdollisia sähkökatkoksia. Näistä informoimme erikseen. 

Toivomme ymmärrystä asiaan, kiitos!

Vuokrataan Kivikossa kabinettitilaa kokouksiin, koulutuksiin ym.

Tarvitsetko kabinettitilaa kokouksiin tai juhliin?

Kivikon hiihtohallissa on vuokrattavissa kabinetti on n.20 hengelle, jossa voi järjestää mm. kokouksia tai koulutuksia. Tiloissa toimii myös kahvila, joten kahvit ja muut tarjoilut tilaan onnistuu myös.

Tilat sijaitsee Helsingin Kivikossa, liikuntapuiston yhteydessä olevassa hiihtohallin rakennuksessa, aivan kehä I:n varrella. Ilmaista parkkitilaa on runsaasti. Kabinetissa Wifi- ja tv-yhteys. 

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta:

info@arcticgym.fi
050 3310 992

Ammattilaisnyrkkeilydebyytti

Kiitos Henri Malmström ammattilaisnyrkkeilydebyytistä. Sattui kova vastustaja ekaan matsiin. Olemme ylpeitä suorituksestasi, ja ei kun eteenpäin. Kiitos Henkka, olemme mielellämme tukemassa kaltaistasi urheilijaa. 

Toivoo Sporttikuja

Sporttikuja onnittelee Helsingin Urheiluseuran SM-mitalisteja

SM-nyrkkeilyt järjestettiin 10.-12.12.2021 Helsingissä. Helsingin Urheiluseuran Henri Malmström voitti suomenmestaruuden 75 kilon sarjassa ja Jesse Järves SM-pronssia 92kg sarjassa.

Sporttikuja onnittelee Helsingin Urheiluseuran nyrkkeilyn SM-mitalisteja, sekä valmentaja Henri Kujanpäätä! ONNEA!