Helsingin Urheiluseura – Kuntonyrkkeily

Kevään 2024 harjoituskausi on alkaa viikolla 2. Voit nyt ilmoittautua mukaan kursseille! Tule liikkumaan rennossa porukassa hyvällä sykkeellä! 

Helsingin Urheiluseura tarjoaa monipuolisesti ohjattua kuntonyrkkeilyä aikuisille sekä nuorille. Kuntonyrkkeilykursseja ohjaavat Suomen nyrkkeilyliiton kouluttamat ohjaajat sekä kilpanyrkkeilijät. Mikäli sinulla on kysyttävää jostakin tietystä tunnista tai et ole varma mikä ryhmä sopisi juuri sinulle, ota ROHKEASTI yhteyttä info@helsinginurheiluseurahus.fi !

 

HELSINGIN URHEILUSEURA KEHITTÄÄ TOIMINTAANSA 

Helsingin Urheiluseura etsii uusia ohjaajia ja osaajia mukaan kehittämään seuratoimintaa. Mikäli sinulla on kiinnostusta ja ideoita lähteä kehittämään urheiluseuran toimintaa, niin ota rohkeasti yhteyttä info@helsinginurheiluseurahus.fi . 

Kuntonyrkkeilykurssit – Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu sähköpostilla: info@helsinginurheiluseurahus.fi

Otsikko: Ilmoittautuminen Herttoniemen kuntonyrkkeilykurssille. Viestissä kerro mille kurssille olet ilmoittautumassa. Kerro viestissä myös nimesi, syntymävuotesi, puhelinnumerosi sekä asuinpaikkakuntasi (esim. Helsinki).

 

Kuntonyrkkeilykursseille on hankittava omat käsisiteet ja hanskat. Sporttikujalla myynnissä Adidaksen nyrkkeilyhanskoja 49-79€ hintaan. Tunneille osallistuttaessa tulee kaikilla olla turvallisuussyistä oikeanlaiset varusteet!

Huomioithan, että ohjaajat saattavat vaihdella kauden aikana.

 

HUOM!

Helsingin Urheiluseura HUS Ry:n kurssimaksut voit maksaa paikanpäällä näillä maksutavoilla:

E-Passi, Smartum liikuntasetelit tai Smartum-mobiili, Eazybreak, Edenred-mobiilisovellus (Edenred maksukortti ei käy, joten lataathan apin ja muistat oman käyttäjätunnuksesi sovellukseen, kun tulet maksamaan). 

Kurssin voi maksaa myös tilisiirrolla suoraan verkkopankissa ja saat maksutiedot sähköpostiisi ennen kurssin alkua. Kausimaksuissa pyrimme välttämään käteistä, ja suosimaan verkkomaksua suoraan tilille. Mikäli haluat maksaa jollakin muulla maksutavalla, olethan ystävällisesti yhteydessä info@helsinginurheiluseurahus.fi ennen kurssin aloitusta. HUOM! Korttimaksut eivät käy Helsingin Urheiluseuran kursseja maksettaessa. 

 

Maksutiedot:

Tilinumero: FI56 4405 0010 4910 85

Helsingin Urheiluseura H.U.S ry

Summa: Tarkista kurssimaksusi ylhäältä + 20€ jäsenmaksu. Keväällä 2022 maksetut jäsenmaksut ovat voimassa koko vuoden. Jos et ole maksanut jäsenmaksua keväällä, niin jäsenmaksu 20€ pitää maksaa syksyllä. 

TÄRKEÄÄ: Viestikenttään kirjoita harjoittelijan nimi, Sporttikuja ja ryhmä mihin olet ilmoittautunut.

 

HUOM! Harjoitusmaksut eivät sisällä vakuutusta. Emme edellytä vakuutuksen ottamista, mutta huolehdithan että oma vakuutuksesi kattaa kuntonyrkkeilyn tai voit ostaa vakuutuksen myös osoitteesta www.suomisport.fi 

Rekisteröidythän myös kuntonyrkkeilijäksi Nyrkkeilyliiton Suomisporttiin. Pääset rekisteröitymään Suomisporttiin ja ostamaan kuntonyrkkeilylisenssin www.suomisport.fi