Helsingin Urheiluseura – Kuntonyrkkeily

Kevään 2022 kausi on käynnissä!  Mikäli haluat osallistua loppukaudelle, laita viestiä info@helsinginurheiluseurahus.fi niin katsotaan millä kurssilla on vielä tilaa! 

 

Helsingin Urheiluseura tarjoaa monipuolisesti ohjattua kuntonyrkkeilyä aikuisille sekä nuorille. Kuntonyrkkeilykursseja ohjaavat Suomen nyrkkeilyliiton kouluttamat ohjaajat sekä kilpanyrkkeilijät. Mikäli sinulla on kysyttävää jostakin tietystä tunnista tai et ole varma mikä ryhmä sopisi juuri sinulle, ota ROHKEASTI yhteyttä info@helsinginurheiluseurahus.fi !

 

KUNTONYRKKEILYN OHJAAMINEN

Etsimme joukkoomme kuntonyrkkeilyohjaajia. Mikäli sinulla on kuntonyrkkeilyn tekniikat hallussa ja sinua kiinnostaa kuntonyrkkeilytuntien ohjaaminen, niin ota yhteyttä info@helsinginurheiluseurahus.fi . Aiempaa kokemusta ohjaamisesta ei vaadita, me koulutamme sinut. 

Mimmiboxing 12-16v

Keskitasolle ja kokeneille harrastajille omat ryhmät. Mimmiboxingissa opitaan nyrkkeilyn perusteita turvallisesti ohjaajan johdolla. Harjoitukset sisältävät alkulämmittelyn, tekniikkaharjoittelua sekä kuntoa kohottavia harjoitteita. Kaikille tunneille saat tulla kertaluontoisesti tutustumaan. Jos et tiedä mikä ryhmä olisi sopiva sinulle, niin ota yhteyttä info@helsinginurheiluseurahus.fi . Tervetuloa treenaamaan! 

 

Keskitaso: 1x viikko, keskiviikkoisin klo 16-17, 12.1. alkaen. Tytöille, joilla hieman kokemusta nyrkkeilystä ja jotka ovat käyneet alkeiskurssin. Ohjaa Ayse

Hinta 120€ + 20€ jäsenmaksu/kevätkausi, 20 viikkoa. 

 

Kokeneet: 2x viikko, maanantaisin klo 16-17, 10.1. alkaen ja keskiviikkoisin klo 16-17. Tytöille, joilla enemmän kokemusta nyrkkeilystä. Ohjaa Jenni ja Ayse 

Hinta 170€ + 20€ jäsenmaksu/kevätkausi, 20 viikkoa. 

 

Kuntonyrkkeilyn alkeiskurssi 

Kuntonyrkkeilyn alkeiskurssilla opettelemme nyrkkeilyn alkeita, treenaamme tekniikkaa pareittain ja välineillä sekä teemme lihaskuntoa ja kuntoa kohottavia harjoituksia. Alkeiskurssille osallistuessa ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kuntonyrkkeilystä tai kamppailulajeista. Kurssin ikäraja on 15 vuotta ja mukaan ovat tervetulleita niin naiset kuin miehetkin!

Harjoitusaika: Keskiviikkoisin klo 17.00-18.00 

16.2.2022 alkaen, kesto 10 viikkoa.

Hinta: 110€ (sisältää jäsenmaksun 20€)

Ohjaaja Ayse

Kuntonyrkkeilyn jatkoryhmä

Sopii kuntonyrkkeilyn alkeiskurssin juuri käyneille miehille ja naisille. 

Harjoitusajat: Tiistaisin ja torstaisin klo 19.30-20.30

8.2.2022 alkaen, kauden kesto 16 viikkoa.

Hinta: 140€/kevät + 20€ jäsenmaksu

 

Sekaryhmä

Kuntonyrkkeily miehille ja naisille, joilla perustekniikat ovat hallussa.

Harjoitusajat: Maanantaisin klo 18.30-19.30 ja keskiviikkoisin klo 18.00-19.00  

7.2.2022 alkaen, kauden kesto 16 viikkoa.

Hinta: 140€/kevät + 20€ jäsenmaksu 

 

 

Miesten kuntonyrkkeily

Sopii miehille, joilla perustekniikat ovat hallussa. 

Harjoitusajat: Maanantaisin klo 19.30-20.30 ja keskiviikkoisin klo 19.00-20.00

7.2.2022 alkaen, kauden kesto 16 viikkoa.

Hinta: 140€/kevät + 20€ jäsenmaksu

 

Naisten kuntonyrkkeily 

Sopii naisille, joilla perustekniikat ovat hallussa. 

Harjoitusajat: Tiistaisin ja torstaisin klo 18.30-19.30

8.2.2022 alkaen, kauden kesto 16 viikkoa.

Hinta: 140€/kevät + 20€ jäsenmaksu

 

Kuntonyrkkeilykurssit – Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu sähköpostilla: info@helsinginurheiluseurahus.fi

Otsikko: Ilmoittautuminen Herttoniemen kuntonyrkkeilykurssille. Viestissä kerro mille kurssille olet ilmoittautumassa. Kerro viestissä myös nimesi, syntymävuotesi, puhelinnumerosi sekä asuinpaikkakuntasi (esim. Helsinki).

 

Kuntonyrkkeilykursseille on hankittava omat käsisiteet ja hanskat. Sporttikujalla myynnissä Adidaksen nyrkkeilyhanskoja 49-79€ hintaan. Tunneille osallistuttaessa tulee kaikilla olla turvallisuussyistä oikeanlaiset varusteet!

Huomioithan, että ohjaajat saattavat vaihdella kauden aikana.

 

HUOM!

Helsingin Urheiluseura HUS Ry:n kurssimaksut voit maksaa paikanpäällä näillä maksutavoilla:

E-Passi, Smartum liikuntasetelit tai Smartum-mobiili, Eazybreak, Edenred-mobiilisovellus (Edenred maksukortti ei käy, joten lataathan apin ja muistat oman käyttäjätunnuksesi sovellukseen, kun tulet maksamaan). 

Kurssin voi maksaa myös tilisiirrolla suoraan verkkopankissa ja saat maksutiedot sähköpostiisi ennen kurssin alkua. Kausimaksuissa pyrimme välttämään käteistä, ja suosimaan verkkomaksua suoraan tilille. Mikäli haluat maksaa jollakin muulla maksutavalla, olethan ystävällisesti yhteydessä info@helsinginurheiluseurahus.fi ennen kurssin aloitusta. HUOM! Korttimaksut eivät käy Helsingin Urheiluseuran kursseja maksettaessa. 

 

Maksutiedot:

Tilinumero: FI56 4405 0010 4910 85

Helsingin Urheiluseura H.U.S ry

Summa: Tarkista kurssimaksusi ylhäältä + 20€ jäsenmaksu. Keväällä 2022 maksetut jäsenmaksut ovat voimassa koko vuoden. Jos et ole maksanut jäsenmaksua keväällä, niin jäsenmaksu 20€ pitää maksaa syksyllä. 

TÄRKEÄÄ: Viestikenttään kirjoita harjoittelijan nimi, Sporttikuja ja ryhmä mihin olet ilmoittautunut.

 

HUOM! Harjoitusmaksut eivät sisällä vakuutusta. Emme edellytä vakuutuksen ottamista, mutta huolehdithan että oma vakuutuksesi kattaa kuntonyrkkeilyn tai voit ostaa vakuutuksen myös osoitteesta www.suomisport.fi 

Rekisteröidythän myös kuntonyrkkeilijäksi Nyrkkeilyliiton Suomisporttiin. Pääset rekisteröitymään Suomisporttiin ja ostamaan kuntonyrkkeilylisenssin www.suomisport.fi