Valmennus

Henkilökohtaiseen valmennukseen kannattaa hakeutua, jos haluaa systemaattisen, mielekkään ja tehokkaan kuntosaliohjelman kunnon kohentamiseen. Ohjauksessa käydään läpi ohjelman liikkeet suoritustekniikoineen ja varsinkin aloittelijoille suositellaan hakeutumista ohjaukseen. Henkilökohtaisessa valmennuksessa suunnitellaan ohjelmat henkilön tavoitteiden mukaan ja otetaan huomioon lähtötason ja haasteet. Valmennus sopii kaiken kuntoisille- ja ikäisille ihmisille, oli sitten tavoitteena painonpudotus, kunnon kohotus tai ryhdin parantaminen.

 

 

Hinnat

Ohjelma + ohjaus 80 € (salin asiakas) 105 € muille

10 ohjausta 650 € (salin asiakkaille)

Ohjelma + 3 ohjausta 225 € (salin asiakas), 295 € muille

5 ohjausta 350 € (salin asiakkaille)

Valmentajat

Henri Kujanpää

Toimin yrittäjänä sekä Helsingin urheiluseuran päävalmentajana. Olen toiminut vuosia eri urheiluseurojen ja yhdistysten fyysisenä valmentajana ja kokemusta valmentamisesta kertynyt 25 vuotta. Nykyään toimin pääasiassa nyrkkeilyvalmentajana, jossa olen saavuttanut mm. vuoden valmentaja- tittelin.

Jesse

Olen koulutettu kuntosali- sekä kuntonyrkkeilyohjaaja. Liikuntaa olen harrastanut pienestä pitäen ja kokemusta on kertynyt monista eri lajeista. Olen harrastanut mm. painia, potkunyrkkeilyä, futista sekä nyrkkeilyä 10 vuotta, jossa olen ottanut myös kilpamatseja. Sporttikujalla olen ohjannut kuntonyrkkeilyä useamman vuoden. Haluat sitten aloittaa kuntosaliharjoittelun turvallisesti, lajia tukevan treeniohjelman tai ottaa yksityistunteja nyrkkeilyvalmennukseen, ota yhteyttä Sporttikujan vastaanottoon.

Kristiina

Yhteistyössä:

Olen Personal trainer, ravintovalmentaja, kuntonyrkkeilyohjaaja sekä äitiysliikuntavalmentaja.
Toimin Sporttikujalla yhteistyössä toiminimelläni Personal trainerina ja kuntonyrkkeilyohjaajana.

Liikuntataustani on suurimmaksi osaksi kilpanyrkkeilyssä, jossa olen saavuttanut mm. Suomenmestaruuden 2016 ja 2018 sekä Pohjoismaiden mestaruuden 2018. Tämän hetkisiin harrastuksiin kuuluu nyrkkeilyn lisäksi mm. kuntosaliharjoittelu, lenkkeily ja jooga.

Jos haluat nyrkkeilyn yksityistunteja, kasvattaa kuntoa, kiinteytyä, parantaa ryhtiä, saada raskausajalle sopivan treeniohjelman tai päästä kuntoon synnytyksen jälkeen, ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan tapaaminen!

Ajanvaraus ja hintatiedustelu:
krisse@personaltrainerkrisse.com

Eetu Peltola

Yhteistyössä:

Eetu on auktorisoitu FAF personal trainer, jolla on vahva kamppailu-urheilutausta. Vapaapainijana hän on saavuttanut mm. Suomen ja Baltian maiden mestaruudet. Oli tavoitteesi sitten parantaa toimintakykyäsi tai monipuolistaa lajiharjoitteluasi, Eetun kanssa treenaat turvallisesti ja itseäsi haastaen kohti päämääriäsi.

Ota yhteyttä Eetuun soittamalla 0400 850085 tai laittamalla viestiä eetu_peltola@hotmail.com

Sero

Haluatko hioa nyrkkeilytekniikkaasi tai haastaa itsesi kovaan treeniin? Nyt yksityiset nyrkkeilytunnit Helsingin Urheiluseuran kilpanyrkkeilijältä ja ohjaajalta Serolta. Voimme räätälöidä haluamasi paketin toiveidesi mukaan. Myös pienryhmät.  Kysy lisää Sporttikujan vastaanotosta 045-8855068 tai info@sporttikuja.fi.

Olen aloittanut kilpanyrkkeilyn 2006 ja kilpaillut nyrkkeilyssä 75 kiloisissa. Saavutukseni ovat: B-juniorit sm-hopea, kultahanskaturnaus kultaa, A-juniorit hopeaa/pm-hopea, etelä-suomen mestaruus x2, miehet sm-pronssi, miehet tul-turnaus hopeaa.