Helsingin Urheiluseura – Kuntonyrkkeily

HUOM! Kevään 2022 kausi alkaa aikaisintaan tammikuussa viikolla 4 kuntosalisulkujen vuoksi. (Mimmiboxing alkaa viikolla 2, koska alle 18v. ohjattu liikunta on aluehallintoviraston mukaan sallittua). Informoimme heti, kun tiedämme milloin voimme aloittaa kurssit. Olemme olleet yhteydessä sähköpostitse kaikkiin ilmoittautuneisiin, ja lähetämme sähköpostitse kaikille infoa, kun tiedämme aloitusajankohdan. 

 

KEVÄÄN 2022 KUNTONYRKKEILYKURSSEILLE ILMOITTAUTUMINEN ON KÄYNNISSÄ! 

Helsingin Urheiluseura tarjoaa monipuolisesti ohjattua kuntonyrkkeilyä aikuisille sekä nuorille. Kuntonyrkkeilykursseja ohjaavat Suomen nyrkkeilyliiton kouluttamat ohjaajat sekä kilpanyrkkeilijät. Mikäli sinulla on kysyttävää jostakin tietystä tunnista tai et ole varma mikä ryhmä sopisi juuri sinulle, ota ROHKEASTI yhteyttä info@helsinginurheiluseurahus.fi !

 

KUNTONYRKKEILYN OHJAAMINEN

Etsimme joukkoomme kuntonyrkkeilyohjaajia. Mikäli sinulla on kuntonyrkkeilyn tekniikat hallussa ja sinua kiinnostaa kuntonyrkkeilytuntien ohjaaminen, niin ota yhteyttä info@helsinginurheiluseurahus.fi . Aiempaa kokemusta ohjaamisesta ei vaadita, me koulutamme sinut. 

Mimmiboxing 12-16v

Keskitasolle ja kokeneille harrastajille omat ryhmät. Mimmiboxingissa opitaan nyrkkeilyn perusteita turvallisesti ohjaajan johdolla. Harjoitukset sisältävät alkulämmittelyn, tekniikkaharjoittelua sekä kuntoa kohottavia harjoitteita. Kaikille tunneille saat tulla kertaluontoisesti tutustumaan. Jos et tiedä mikä ryhmä olisi sopiva sinulle, niin ota yhteyttä info@helsinginurheiluseurahus.fi . Tervetuloa treenaamaan! 

 

Keskitaso: 1x viikko, keskiviikkoisin klo 16-17, 12.1. alkaen. Tytöille, joilla hieman kokemusta nyrkkeilystä ja jotka ovat käyneet alkeiskurssin. Ohjaa Ayse

Hinta 120€ + 20€ jäsenmaksu/kevätkausi, 20 viikkoa. 

 

Kokeneet: 2x viikko, maanantaisin klo 16-17, 10.1. alkaen ja keskiviikkoisin klo 16-17. Tytöille, joilla enemmän kokemusta nyrkkeilystä. Ohjaa Jenni ja Ayse 

Hinta 170€ + 20€ jäsenmaksu/kevätkausi, 20 viikkoa. 

 

Kuntonyrkkeilyn alkeiskurssi 

Kuntonyrkkeilyn alkeiskurssilla opettelemme nyrkkeilyn alkeita, treenaamme tekniikkaa pareittain ja välineillä sekä teemme lihaskuntoa ja kuntoa kohottavia harjoituksia. Alkeiskurssille osallistuessa ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kuntonyrkkeilystä tai kamppailulajeista. Kurssin ikäraja on 15 vuotta ja mukaan ovat tervetulleita niin naiset kuin miehetkin!

Harjoitusaika: Keskiviikkoisin klo 17.00-18.00 

12.1.2022 alkaen, kesto 10 viikkoa.

Hinta: 110€ (sisältää jäsenmaksun 20€)

Ohjaaja Ayse

Kuntonyrkkeilyn jatkoryhmä

Sopii kuntonyrkkeilyn alkeiskurssin juuri käyneille miehille ja naisille. 

Harjoitusajat: Tiistaisin ja torstaisin klo 19.30-20.30

11.1.2022 alkaen, kauden kesto 20 viikkoa.

Hinta: 170€/kevät + 20€ jäsenmaksu

 

Aamuboxing

Aamuboxing on kuntonyrkkeilyryhmä kaiken kuntoisille naisille ja miehille. Treeneihin voi osallistua niin aloittelijat, kuin ennen kuntonyrkkeilyä harrastaneet ja variaatioita liikkeistä/lyöntisarjoista annetaan kaiken tasoisille. Treenit koostuu lämmittelystä, lyöntisarjoista ja tekniikkaharjoittelusta parin hanskoihin tai säkkiin lyömällä, sykettä nostattavasta lyönti-lihaskunto osuudesta ja loppujäähdyttelystä/venyttelystä. Paritekniikka ei ole kuitenkaan pakollinen. Treeneissä jokainen saa treenata oman kuntonsa mukaan hyvässä hengessä, hiki tulee taatusti ja kunto kohoaa. 

Harjoitusajat: Torstaisin klo 10.00-11.00

13.1.2022 alkaen, kauden kesto 20 viikkoa.

Hinta: 120€/kevät + 20€ jäsenmaksu

Ohjaaja: Kristiina Kivistö

Sekaryhmä

Kuntonyrkkeily miehille ja naisille, joilla perustekniikat ovat hallussa.

Harjoitusajat: Maanantaisin klo 18.30-19.30 ja keskiviikkoisin klo 18.00-19.00  

10.1.2022 alkaen, kauden kesto 20 viikkoa.

Hinta: 170€/kevät + 20€ jäsenmaksu 

 

 

Miesten kuntonyrkkeily

Sopii miehille, joilla perustekniikat ovat hallussa. 

Harjoitusajat: Maanantaisin klo 19.30-20.30 ja keskiviikkoisin klo 19.00-20.00

10.1.2022 alkaen, kauden kesto 20 viikkoa.

Hinta: 170€/kevät + 20€ jäsenmaksu

 

Naisten kuntonyrkkeily 

Sopii naisille, joilla perustekniikat ovat hallussa. 

Harjoitusajat: Tiistaisin ja torstaisin klo 18.30-19.30

11.1.2022 alkaen, kauden kesto 20 viikkoa.

Hinta: 170€/kevät + 20€ jäsenmaksu

 

Kuntonyrkkeilykurssit – Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu sähköpostilla: info@helsinginurheiluseurahus.fi

Otsikko: Ilmoittautuminen Herttoniemen kuntonyrkkeilykurssille. Viestissä kerro mille kurssille olet ilmoittautumassa. Kerro viestissä myös nimesi, syntymävuotesi, puhelinnumerosi sekä asuinpaikkakuntasi (esim. Helsinki).

 

Kuntonyrkkeilykursseille on hankittava omat käsisiteet ja hanskat. Sporttikujalla myynnissä Adidaksen nyrkkeilyhanskoja 49-79€ hintaan. Tunneille osallistuttaessa tulee kaikilla olla turvallisuussyistä oikeanlaiset varusteet!

Huomioithan, että ohjaajat saattavat vaihdella kauden aikana.

 

HUOM!

Helsingin Urheiluseura HUS Ry:n kurssimaksut voit maksaa paikanpäällä näillä maksutavoilla:

E-Passi, Smartum liikuntasetelit tai Smartum-mobiili, Eazybreak, Edenred-mobiilisovellus (Edenred maksukortti ei käy, joten lataathan apin ja muistat oman käyttäjätunnuksesi sovellukseen, kun tulet maksamaan). 

Kurssin voi maksaa myös tilisiirrolla suoraan verkkopankissa ja saat maksutiedot sähköpostiisi ennen kurssin alkua. Kausimaksuissa pyrimme välttämään käteistä, ja suosimaan verkkomaksua suoraan tilille. Mikäli haluat maksaa jollakin muulla maksutavalla, olethan ystävällisesti yhteydessä info@helsinginurheiluseurahus.fi ennen kurssin aloitusta. HUOM! Korttimaksut eivät käy Helsingin Urheiluseuran kursseja maksettaessa. 

 

Maksutiedot:

Tilinumero: FI56 4405 0010 4910 85

Helsingin Urheiluseura H.U.S ry

Summa: Tarkista kurssimaksusi ylhäältä + 20€ jäsenmaksu. Keväällä 2021 maksetut jäsenmaksut ovat voimassa koko vuoden. Jos et ole maksanut jäsenmaksua keväällä, niin jäsenmaksu 20€ pitää maksaa syksyllä. 

TÄRKEÄÄ: Viestikenttään kirjoita harjoittelijan nimi, Sporttikuja ja ryhmä mihin olet ilmoittautunut.

Rekisteröidythän kuntonyrkkeilijäksi myös Nyrkkeilyliiton Suomisporttiin.

Pääset rekisteröitymään Suomisporttiin ja ostamaan kuntonyrkkeilylisenssin www.suomisport.fi