Ajankohtaista

Sähköpostilistan viestit

Hyvät asiakkaat! 

Ilmeisesti kaikille sähköpostilistalla oleville ei ole saapunut tällä viikolla viestiä koskien salien sulkua 28.4.2021 asti. Pahoittelut tästä. Testaamme ensi viikolla järjestelmää, jotta salien taas avautuessa kaikki listalla olijat saavat varmasti ajankohtaiset tiedot! Muistathan, että voit laittaa meille sähköpostia info@sporttikuja.fi, johon vastailemme. 

Ystävällisin terveisin, Sporttikuja

KUNTOSALI SULJETTU 28.4.2021 ASTI

Aluehallintovirasto jatkaa liikuntatilojen sulkua kahdella viikolla, joten kuntosalimme on valitettavasti suljettu 28.4.2021 asti. Toivottavasti tämä aika nyt riittää, ja sen jälkeen päästäisiin taas treenien pariin. Lähetämme vielä tämän viikon aikana kaikille sähköpostilistalla oleville infoa asiasta. Vastaamme myös sähköpostiin info@sporttikuja.fi jos on jotain mieltä askarruttavaa. Kiitos kaikille asiakkaille ymmärryksestä ja viesteistänne, tsemppiä kaikille! Ja koska kuntosalimme vastaanotto on suljettu, niin solariumiin ei myöskään valitettavasti pääse 28.4. asti.

Aurinkoisin kevätterveisin Sporttikujan henkilökunta

KUNTOSALI SULJETTU 1.4.-14.4.2021

Hyvät Sporttikujan asiakkaat!

Aluehallintovirasto on tehnyt päätöksen, jonka mukaan kaikki kuntosalit alueellamme pitää sulkea kokonaan 1.4.-14.4.2021 väliseksi ajaksi. Tämä tarkoittaa sitä, että 1.4.-14-4.2021 välisenä aikana salillemme ei valitettavasti pääse ollenkaan harjoittelemaan.  Mikäli olet tehnyt varauksen ajanvarausjärjestelmästä, niin kaikki ajat peruuntuvat 1.4.2021 alkaen. Pahoittelemme tilannetta, mutta meidän on pakko toimia viranomaisten määräysten mukaisesti.

Halutessasi tulemme hyvittämään suljettuna olevan ajan kortillesi sen jälkeen, kun tiedämme miten pitkä sulku todellisuudessa on. Joten palaamme hyvitysasioihin myöhemmin, kun tiedämme sulun lopullisen keston. Toivottavasti tämä menisi nopeasti ohi, ja pääsisitte mahdollisimman pian takaisin treenin pariin! Sitä toivomme kaikki!

Informoimme lisää tulevista muutoksista heti nettisivuillemme, kun tiedämme jatkosta. 

Haluamme myös kiittää kaikkia asiakkaitamme. Olette omaksuneet hienosti viimeaikaiset uudet järjestelyt salillamme, ja omalta osaltanne olette tehneet harjoittelun mahdollisimman turvalliseksi. Kiitos tästä jokaiselle! Olette meille tärkeitä ja toivottavasti pysytte kaikki terveinä.

Kaikesta huolimatta haluamme toivottaa teille hyvää pääsiäistä. Palaamme pääsiäisen jälkeen sähköpostin ääreen 6.4. tiistaina, eli jos jokin askarruttaa mieltä, niin laita sähköpostia info@sporttikuja.fi. Toivottavasti nähdään taas pian!

Ystävällisin terveisin, Sporttikujan henkilökunta

OHJEET SÄHKÖISEEN AJANVARAUSJÄRJESTELMÄÄN (EI KÄYTÖSSÄ 1.4.-28.4.2021)

Hyvät asiakkaamme!

Parantaaksemme palveluamme otamme käyttöön sähköisen paikka-ajanvarausjärjestelmän. Ajanvarausjärjestelmästä on nyt varattavissa harjoitusvuoroja myös torstaista 25.3.2021 klo 5.00-22.45 alkaen sekä myös viikonloppuisin!

Jotta ajanvaraus ja käytännön toteutus toimii oikein ja turvallisesti, LUE ALLA OLEVAT SÄÄNNÖT HUOLELLA JA NOUDATA NIITÄ!

Sinun tulee rekisteröityä omalla nimelläsi ja omilla tiedoillasi järjestelmään, jonka jälkeen voit varata itsellesi harjoitusvuoroja. HUOM! Mikäli rekisteröidyt päivystysaikojemme ulkopuolella ja varaat ajan, huomioi että korttisi toimii ovella vasta, kun olemme päivystysaikana sen aktivoineet. Esimerkiksi, jos rekisteröidyt viikonloppuna, ja varaat ajan samalle viikonlopulle, niin korttisi ei vielä toimi.

ELI TOIMI NÄIN:
Vaihe 1. Rekisteröidy palveluun ja varaa harjoitteluaikasi.
Vaihe 2. Henkilökunta vahvistaa rekisteröitymisen päivystysaikana.
Vaihe 3. Asiakkaan kortti toimii varattujen aikojen puitteissa.

Pääset näkemään varauskalenterimme ja varaamaan harjoitusaikoja rekisteröitymällä TÄSTÄ LINKISTÄ

– Harjoittelemaan pääsee VAIN netistä varatulla vuorolla, ja saman vuoron voi varata max 10 henkilöä.
– Vuoron kokonaisaika on 1h 15min.
– Harjoitteluvuoroja voi varata 4 treeniä /viikko /henkilö.
– Harjoitteluvuorot ovat varattavissa aina 7 päivää eteenpäin.
– Kun tulet harjoittelemaan, korttisi toimii ovella vasta minuutilleen, kun oma vuorosi alkaa. – Korttisi toimii ovella 45 minuutin ajan varaamasi vuoron alusta. Tämän jälkeen et pääse enää varaamallesi vuorolle. 
– Jokaisen on vedettävä kortti aulan oven vieressä olevasta lukijasta harjoittelemaan tullessaan.
– Kuntosalin AULAN OVESTA EI TULLA SISÄÄN ENNEN KUIN OMA VUORO ALKAA, vaan oman vuoron alkamista odotetaan rappukäytävässä, ja sisään tullaan vasta omalla kortilla!
– Oman vuoron päätyttyä TILOISTA TULEE POISTUA VÄLITTÖMÄSTI!
– Poistuessasi aulan ovesta, varmista ettei kukaan tule sisään samalla ovenavauksella!! Toisen henkilöä ei saa päästää luvatta sisään.

Mikäli varaat vuoron etkä pääsekään harjoittelemaan muistathan perua ajan, jotta se ei vie mahdollisuutta muilta treenaajilta!

HUOM!! TEEMME KAIKKINA VUOROKAUDEN AIKOINA PISTOTARKASTUKSIA SALILLAMME. TARKASTAMME MYÖS JOKAISEN PÄIVÄN OSALTA VALVONTAKAMERAT JA NÄEMME MILLOIN KUKAKI TULEE SISÄLLE JA POISTUU TILOISTA. MIKÄLI ILMENEE MINKÄÄNLAISIA VÄÄRINKÄYTÖKSIÄ OTAMME HARJOITTELIJAN KULKUKORTIN POIS KÄYTÖSTÄ. Uusi harjoittelujärjestely on mahdollista vain mikäli kaikki noudattavat sääntöjä. Muussa tapauksessa joudumme rajaamaan harjoittelua ainoastaan vastaanoton aukioloaikoihin.

Korostamme jokaisen toimijan ja aikuisen vastuuta noudattaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja muiden viranomaisten ohjeita hygienia- ja muista järjestelyistä, joilla viruksen leviämistä ehkäistään.

HUOM! Nyrkkeilysalia voi varata erikseen vain vastaanoton aukioloaikoina. Nyrkkeilysalin varaukset VAIN puhelimitse 045-8855068. Varattavissa ajat ma-to 12.15, 13.45, 15.15, 16.45. Perjantaina viimeinen vuoro nyrkkeilysaliin on 15.15. Päivystysaikojen ulkopuolella kaikki kuntosalin varanneet henkilöt saavat käyttää myös nyrkkeilysalia. Jos olet varannut itsellesi kuntosalille ajan vastaanoton aukioloaikana, ja haluat harjoitella nyrkkeilysalissa, niin kysy aina henkilökunnalta onko siellä tilaa.

Pukuhuoneet, suihkut ja saunat eivät ole käytössä. Vaihdathan treenivaatteet jo kotona päällesi. Pukuhuoneiden WC:t ovat käytössä.

PT:n kanssa harjoittelu kuntosalin puolella kielletty. PT:n kanssa harjoittelu mahdollista ainoastaan ryhmäliikuntatilassa päivystysaikana, johon pitää varata aika vastaanotosta puhelimitse 045-8855 062.

Kiitos kaikille yhteisten pelisääntöjen noudattamisesta. Toimitaan jatkossakin niin, että terveysturvallisuus toteutuu mahdollisimman hyvin.

Laitamme tietoa aina mahdollisimman pian, jos ja kun jotain muutoksia vallitsevaan tilanteeseen tulee.

Ystävällisin terveisin, Sporttikujan henkilökunta

Helsingin Urheiluseura

Helsingin Urheiluseuran kuntonyrkkeilytoiminta on toistaiseksi keskeytetty koronarajoitusten vuoksi. Infoamme jäseniä toiminnan aloittamisesta sähköpostilla ja Sporttikujan nettisivuilla heti, kun tiedämme asiasta lisää. Kiitos ymmärryksestä.