Henkilökohtaiseen valmennukseen kannattaa hakeutua, jos haluaa systemaattisen, mielekkään ja tehokkaan kuntosaliohjelman kunnon kohentamiseen. Ohjauksessa käydään läpi ohjelman liikkeet suoritustekniikoineen ja varsinkin aloittelijoille suositellaan hakeutumista ohjaukseen. Henkilökohtaisessa valmennuksessa suunnitellaan ohjelmat henkilön tavoitteiden mukaan ja otetaan huomioon lähtötason ja haasteet. Valmennus sopii kaiken kuntoisille- ja ikäisille ihmisille, oli sitten tavoitteena painonpudotus, kunnon kohotus tai ryhdin parantaminen.

Hinnat:

Ohjelma+ ohjaus 60€ (salin asiakas) 100€ muille

Ohjelma+ 3 ohjausta 170€ (salin asiakas), 250€ muille

5 ohjausta 250€ (salin asiakkaille)

10 ohjausta 480€ (salin asiakkaille)

Ohjaus+ ruokaohjeistus 80€ (salin asiakas) 160€ muille

Henkilökohtainen ruokavalio 60€ (salin asiakas) 80€ muille

Varaa aika ohjaukseen vastaanotosta, sähköpostilla info@sporttikuja.fi tai soittamalla 045 8855 068.
Huom! Alle 24h aikaisemmin peruutetusta ajasta veloitamme yhden ohjauksen hinnan, paitsi lääkärintodistusta vastaan.

Valmentajat:

Henri Kujanpää

Toimin yrittäjänä sekä Helsingin urheiluseuran päävalmentajana. Olen toiminut vuosia eri urheiluseurojen ja yhdistysten fyysisenä valmentajana ja kokemusta valmentamisesta kertynyt 25 vuotta. Nykyään toimin pääasiassa nyrkkeilyvalmentajana, jossa olen saavuttanut mm. vuoden valmentaja- tittelin.

(Kuva tulossa)

Kristiina

Olen 25-vuotias kilpanyrkkeilijä ja lisensoitu personal trainer. Olen harrastanut nyrkkeilyä 7 vuotta ja parhaimpiin saavutuksiin kuuluu mm. Suomenmestaruus 2016 ja 2018 sekä Pohjoismaiden mestaruus 2018. Liikunnasta on tullut intohimoni ja haluan auttaa myös muita pääsemään tavoitteisiinsa. Vahvimmat osaamisalueeni ovat kunnon kohotus, painonpudotus- ja hallinta sekä erityisesti kamppailijoille sopivat lihaskunto-harjoitukset omalla keholla ja salin varusteita käyttäen. Pidän myös tärkeänä liikkuvuus- ja huoltavaa harjoittelua, sillä huonolla liikkuvuudella loukkaantumisten riski on suurempi ja harjoittelusta vaikeampaa saada kaikkea irti.

krisse,pienennetty.jpg

 

Pauliina

Moikka! Taskusta löytyyliikunnanneuvojan, sekä Personal Trainerin koulutus.  Olen harrastanut urheilua koko pienen ikäni ja monesta lajista löytyykin kokemusta. Pallon perässä on kuitenkin tullut juostua 7v ja nyt vahvistan höntsäjengin rivejä Fc Viikingeissä. Olen luonteeltani iloinen, pirteä, reipas sekä avoin. Kanssani treenatessa sinulle jää hyvä fiilis! Huomioin asiakkaan toiveita ja olipa tavoite mikä tahansa, niin yhdessä varmasti onnistumme siinä. Haluatko pudottaa painoa? Haluatko enemmän lihasmassaa? Toteutetaan toiveesi yhdessä, niin varmasti onnistumme. Tule rohkeasti juttelemaan, niin suunnitellaan sinulle sopiva paketti!

Eetu Peltola

Eetu on auktorisoitu FAF personal trainer, jolla on vahva kamppailu-urheilutausta. Vapaapainijana hän on saavuttanut mm. Suomen ja Baltian maiden mestaruudet. Oli tavoitteesi sitten parantaa toimintakykyäsi tai monipuolistaa lajiharjoitteluasi, Eetun kanssa treenaat turvallisesti ja itseäsi haastaen kohti päämääriäsi.
Ota yhteyttä Eetuun soittamalla
0400 850085 tai laittamalla viestiä eetu_peltola@hotmail.com

eetu (3).jpg