Henkilökohtaiseen valmennukseen kannattaa hakeutua, jos haluaa systemaattisen, mielekkään ja tehokkaan kuntosaliohjelman kunnon kohentamiseen. Ohjauksessa käydään läpi ohjelman liikkeet suoritustekniikoineen ja varsinkin aloittelijoille suositellaan hakeutumista ohjaukseen. Henkilökohtaisessa valmennuksessa suunnitellaan ohjelmat henkilön tavoitteiden mukaan ja otetaan huomioon lähtötason ja haasteet. Valmennus sopii kaiken kuntoisille- ja ikäisille ihmisille, oli sitten tavoitteena painonpudotus, kunnon kohotus tai ryhdin parantaminen.

Hinnat:

Ohjelma+ ohjaus 60€ (salin asiakas) 100€ muille

Ohjelma+ 3 ohjausta 170€ (salin asiakas), 250€ muille

5 ohjausta 250€ (salin asiakkaille)

10 ohjausta 480€ (salin asiakkaille)

Ohjaus+ ruokaohjeistus 80€ (salin asiakas) 140€ muille

Henkilökohtainen ruokavalio 60€ (salin asiakas) 80€ muille

Varaa aika ohjaukseen vastaanotosta, sähköpostilla info@sporttikuja.fi tai soittamalla 045 8855 068.
Huom! Alle 24h aikaisemmin peruutetusta ajasta veloitamme yhden ohjauksen hinnan, paitsi lääkärintodistusta vastaan.

Valmentajat:

Henri Kujanpää

Toimin yrittäjänä sekä Helsingin urheiluseuran päävalmentajana. Olen toiminut vuosia eri urheiluseurojen ja yhdistysten fyysisenä valmentajana ja kokemusta valmentamisesta kertynyt 25 vuotta. Nykyään toimin pääasiassa nyrkkeilyvalmentajana, jossa olen saavuttanut mm. vuoden valmentaja- tittelin.

(Kuva tulossa)

Kristiina

Toimin Sporttikujalla salivastaavana, personal trainerina ja kuntonyrkkeilyohjaajana. Suurin liikuntataustani on kilpanyrkkeilyssä, jossa olen saavuttanut mm. Suomenmestaruuden 2016 ja 2018 sekä Pohjoismaiden mestaruuden 2018. Tämän hetkisiin harrastuksiin kuuluu nyrkkeilyn lisäksi kuntosaliharjoittelu, street workout ja jooga. Haluatko kasvattaa kuntoa, kiinteytyä tai saada lajiisi sopivan harjoitusohjelman? Tai päästä eroon istumisen aiheuttamista jumeista ja parantaa ryhtiä? Ota yhteyttä Sporttikujan vastaanottoon ja varaa aika ohjaukseen.

krisse,pienennetty.jpg


Olga

Olen koulutukseltani liikuntaneuvoja sekä personal trainer. Suoritin tutkintoni Lohjalla, Kisakallion Urheiluopistossa 3 - vuoden pituisella kurssilla, vuosina 2016-2019.

Taustani erilajien parista on hyvin laaja ja urheilu ollut aina osa elämääni. Olen harrastanut mm. erilaisia tanssilajeja, yleisurheilua, voimistelua sekä seinäkiipeilyä. Liikunta käsitteenä on hyvin laaja ja itse pidän mm. hyötyliikunta, pieniä tekoja omassa arjessa hyvin tärkeinä isommassa hyvinvoinnin ja terveyden kuvassa. Oman vapaa-aikani käytän tällä hetkellä kuntosali harjoittelun sekä ulkona reippailun parissa.

Oma filosofiani hyvinvointiin sekä siihen mitä se minulle merkitsee on erittäin laaja ja sisällyttää hyvin monen osa-alueen toimivaa yhteistyötä. Tärkeimpänä pidän kuitenkin hyvää oloa omassa kehossa sekä jaksamista omassa päivittäisessä elämässä.

 Mikäli kuntosaliharjoittelun aloitus kiinnostaa, ota yhteyttä Sporttikujan vastaanottoon.

file.jpeg


Jesse

Olen koulutettu kuntosali- sekä kuntonyrkkeilyohjaaja. Liikuntaa olen harrastanut pienestä pitäen ja kokemusta on kertynyt monista eri lajeista. Olen harrastanut mm. painia, potkunyrkkeilyä, futista sekä nyrkkeilyä 10 vuotta, jossa olen ottanut myös kilpamatseja. Sporttikujalla olen ohjannut kuntonyrkkeilyä useamman vuoden. Haluat sitten aloittaa kuntosaliharjoittelun turvallisesti, lajia tukevan treeniohjelman tai ottaa yksityistunteja nyrkkeilyvalmennukseen, ota yhteyttä Sporttikujan vastaanottoon.

jesse ohjaus.jpg

 

Eetu Peltola

Eetu on auktorisoitu FAF personal trainer, jolla on vahva kamppailu-urheilutausta. Vapaapainijana hän on saavuttanut mm. Suomen ja Baltian maiden mestaruudet. Oli tavoitteesi sitten parantaa toimintakykyäsi tai monipuolistaa lajiharjoitteluasi, Eetun kanssa treenaat turvallisesti ja itseäsi haastaen kohti päämääriäsi.
Ota yhteyttä Eetuun soittamalla 0400 850085 tai laittamalla viestiä eetu_peltola@hotmail.com

Eeetu.jpg