Sporttikuja aukeaa 1.2. tiistaina

Iloksemme voimme ilmoittaa, että kuntosalien sulkurajoitukset puretaan, joten saamme avata ovet jälleen huomenna tiistaina 1.2.2022! Sali on siis käytössänne heti huomenna 1.2. normaalisti voimassaolevalla kulkukortilla joka päivä klo 05-24. Saunat ovat päällä. 

Mikäli olet tauottanut kortin, muistathan aktivoida sen käyttöön vastaanottomme kautta mikäli tahdot palata harjoittelemaan ennen tauon suunniteltua loppumista. Mikäli tahdot hyvityksen sulkuajan takia menetetystä saliajasta, voit pyytää sen vastaanotostamme lisäaikana salikortillesi.

Kevään ryhmäliikuntatunnit ja kuntonyrkkeilyt starttaavat aikaisintaan ensi viikolla (vk 6). Lue lisää ryhmäliikuntatunneista osoitteesta: www.sporttikuja.fi → Helsingin Urheiluseura. Lähetämme myös kaikille ilmoittautuneille sähköpostia oman kurssin aloitusta koskien tämän viikon aikana.

Lämpimästi tervetuloa taas treenille! Toivoo Sporttikujan henkilökunta

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *