Sporttipaja etsii Kivikon liikuntahalliin työntekijöitä!

Sporttipaja etsii työntekijöitä Kivikon liikuntapuiston liikuntahalliin! Oletko sinä etsimämme työntekijä tai tunnetko juuri oikean henkilön?

Etsimme:

KAHVILAVASTAAVAA

Haemme kokopäiväistä kahvilavastaavaa Kivikon liikuntapuiston liikuntahalliin. Tule kanssamme rakentamaan ja kehittämään uutta kahvilaa, ja tulevaisuudessa vastaamaan sen toiminnasta. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Aiempi työkokemus vastaavasta katsotaan eduksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan vaikka heti ja on toistaiseksi voimassa oleva. Rekrytoimme heti oikean henkilön osuessa kohdalle, joten toimi nopeasti.


Vapaamuotoiset työhakemukset palkkatoiveineen pyydetään lähettämään
info@arcticgym.fi

Otsikoksi Työhakemus/Kahvilavastaava

KAHVILA- JA VASTAANOTTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Haemme joukkoomme kokopäiväisiä ja osa-aikaisia kahvilatyöntekijöitä/vastaanottotyöntekijöitä Kivikon liikuntapuiston liikuntahalliin. Työnkuvaan kuuluu mm. asiakaspalvelu, kahvilassa työskentely ja liikuntahallin vastaanotossa työskentely mm. lipunmyynti. Työ on määräaikainen noin 4kk. Arvostamme reipasta ja iloista asiakaspalvelua ja joustavuutta. Työ on vuorotyötä ja töitä on myös viikonloppuisin. Rekrytoimme heti oikeiden henkilöiden osuessa kohdalle, joten toimi nopeasti. Työntekijöillä pitää olla hygieniapassi.

Vapaamuotoiset työhakemukset pyydetään lähettämään info@arcticgym.fi

Otsikoksi Työhakemus/Kahvilatyöntekijä.

Tarkempia tietoja molemmista työpaikoista: 050-3310992/Gloria.

Sporttipaja Oy

Savikiekontie 4

00940 Helsinki
info@arcticgym.fi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *